Nieuws

Jita Kyoei Aalbeke

Beste judoka,

 

Na een uitermate geslaagd stageweekend en een lekker lange vakantie starten we heel binnenkort aan een nieuw judoseizoen.

 

We starten reeds aan ons zeventiende seizoen! Hopelijk kunnen we ook dit jaar op jouw medewerking en inzet rekenen .

 

Ons programma is naar jaarlijkse gewoonte, goed gevuld. Naast de deelname aan tornooien, federale trainingen of stages, zijn we weer van plan om onze eigen jeugdhappening en ons eigen stageweekend te organiseren.!

 

Dit jaar zullen we ook opnieuw de nodige aandacht (moeten) besteden aan de kata's. We hebben immers steeds meer judoka's met een hogere graad. We zullen daarvoor nu en dan extra trainingen inlassen.

 

De website is bijgewerkt en ge-updated . Het loont echt de moeite om eens een kijkje te gaan nemen. Het is de bedoeling om alle nuttige informatie i.v.m. onze judoschool en nuttige info i.v.m. judo in het algemeen tot jouw beschikking te stellen.

 

Foto's van het stageweekend kun je trouwens terugvinden de website van de judoschool:

www.judo-aalbeke.be

 

Wij blijven trainen in 3 groepen : de jongsten (1ste tot 3de leerjaar) van 17.30 tot 18.25u; 4de t.e.m. 1ste middelbaar van 18.35 tot 19.30u; vanaf het 2de middelbaar trainen we van 19.40 tot 21u. De trainingen gaan ook dit jaar door op maandag en woensdag (niet tijdens de schoolvakanties). We starten het nieuwe seizoen op maandag 18 september 2017. Eventuele aanpassingen in functie van het aantal inschrijvingen zijn wel nog mogelijk!

 

Wat kost het voor het seizoen 2017/2018 :

Verzekering: 30 euro per persoon per jaar

Lesgeld: 30 euro per trimester per persoon

We beperken het aantal inschrijvingen per groep tot 25 leerlingen.

 

Wil je er ook dit jaar bij zijn ? Schrijf je dan zo spoedig mogelijk in.

Dat kan door 60 EUR (30 EUR voor de verzekering en aansluiting bij de federatie en 30 EUR lesgeld voor het eerste trimester).

Met vragen of voor meer inlichtingen kunnen jullie uiteraard steeds bij mij terecht.

 

Vanaf heden kan je dus inschrijven voor het schooljaar 2017/2018 door het overschrijven van 60 euro op rekening BE13 2850 5537 8339 met vermelding van de naam en geboortedatum van de leerling in de mededelingszone. Het briefje dat door de huisarts moet ingevuld worden, krijg je bij één van de eerste trainingen..

 

Dick Tomme

Foreststraat 1

8510 Rollegem

GSM: 0485/86.84.73

E-mail: jita.kyoei@telenet.be

Website: www.judo-aalbeke.be

 

Copyright © All Rights Reserved